Blog

2019-ben, egy esős őszi napon találkoztam egy fiatal, álmokkal teli, csodálatos szerelmespárral. Még egy alaprajz sem volt a kezükben, csak remény a szivükben, egy terv, amire mindent feltettek. Kockáztattak, feladtak, építettek, küzdöttek...

Mindig is azon a véleményen voltam, hogy amit lehet, azt hasznosítsunk újra. Lehet, hogy ez azért van, mert vidéki lányként nevelkedtem és nálunk nem volt divat a pazarlás, de azt gondolom, hogy kár kidobni olyan dolgokat, amik némi energiával szebbé tehetők.

Mától nagyon ok embert érint a Home Office létesítménye. Több ezren, vagy tízezren fognak a következő időszakban arra kényszerülni, hogy otthonról dolgozzanak. Tudom, vannak már rutinosak, akik eddig is néhány napot így dolgoztak, de ez most más lesz. Erre most be kell rendezkedni és ki tudja, hogy meddig.

A konyha témát nem elég egy blogbejegyzésben kivesézni, ez csak egy ráhongoló írás lesz.

A Home Staging, vagyis az ingatlan felkészítése az első benyomásokat célozza. Az a lényeg, hogy az érdeklődőt minél hamarabb levegyünk a lábáról!

Lehet kicsi, zárt, vagy nyitott erkély, vagy lehet egy hatalmas terasz, az emberek többsége vágyik arra, hogy az otthonához tartozzon egy olyan terület, ahová kiléphet, vagy kiülhet. Akinek van rá lehetősége, az egy kisebb "szobát" rendez be rajta, vagy akár az étkezéseket a teraszán tölti, sőt egy kinti nappalinak is megfelelhet.

A minap egy most épülő 1+2 félszobás ingatlan berendezésére kértek árajánlatot. Olyan klasszul sikerült összeszednem a gondolataimat, hogy közzé is teszem, hátha ez valakinek segítség lehet a lépések meghatározásában. Szerepel benne a munkamódszerem és tervezés menete és díjai is.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!