Referenciák

Családi ház átalakítása - Szentendre

Sok munkával és rengeteg újratervezéssel, végre megszületett ez az álomkonyha. Világos, tágas, mindennek meg van a helye és örülnek az ottlakók. Letisztul, modern, friss és fiatalos. Ki is próbáltuk, egy élmény :). 

Újjászületés - Hollókő

Egy év kemény munkája... de most úgy érzem, volt értelme. Erről a történetről fogok egyszer írni hosszabban is, csak még nem érkezett el a pillanat. Addig is fogadjátok szeretettel. Ha szeretnétek ezt a házikót kipróbálni, van rá lehetőség, vendégház lett!

Lakberendezés - Hungária körút

Fiatal pár kiadásra szánt lakásába vittünk egy kis életet. Föld színek és letisztult berendezéssel tettük vonzóbbá. Egy nap alatt beleszeretett az új lakója :).

Home Staging - XVIII. kerület

Francia és modern stílus kombinációja

A feladat, ami nem csak munka volt... Köszönöm, Edina, hogy rám bíztad!

Extra gyors Home Staging 

Szerintem Budapesten lakberendezőként a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy azonnal elérhető árúkkal hozzunk össze valamit minimális költségkeretből extrém rövid idő alatt... kb. tegnapra. 

Ha már gyorsan akartál bármit is beszerezni, normális áron, akkor tudod, hogy hány boltot kell végigjárni, újratervezni, hogy azért mégiscsak legyen valami stílusa a lakásnak és tartsuk az időbeni és anyagi kereteket. Valami vagy nincs, ami a neten szerepel, vagy nem olyan a színe, vagy 4 hét mire megjön, vagy nem fér be, vagy túl kicsi, vagy drágább, mint amennyit rászánnál. 

Na, ez egy ilyen Home Staging lett.  Három munkanap alatt hoztuk össze egy szuper csapattal, akikkel ez már a 4. közös projekt volt. A lakás eladó, bővebb infromációért kereshettek. (13. kerület, Nyugati - Lehel piac környéke - 2 szobás)


A barna 50 árnyalata

Ezt a kiadásra szánt 3 szobás új lakást gyorsan beszerezhető bútorokkal, tapétákkal dolgoztunk, semleges színeket választottunk. Kényelmes, szellős lakás lettbelőle, amiben minden jól elfér. A tárolást beépített szekrények segítik, és sok kisebb bútor, valamint polcok. Kellemes hangulat fogadta az érdeklődőket, még a meghirdetés napján új gazdára talált! 

Romantikus vendégház

Ha szabad ilyet írni, akkor azt mondhatom, hogy eddig ez a projekt volt számomra a legkedvesebb. Minden munkám örömmel tölt meg, de ez több volt annál. Nem tudom pár szóban kifejezni és elmondani, ezért írtam egy hosszabb blogbejegyzést róla. 

Itt olvashatjátok: Romantikus vendégház Zebegény 

A vendégház hatalmas népszerűségnek örvend. Ezt így, 4 hónappal a megnyitás után biztosan állíthatom. Számos portálon pozitív véleményeket kapott, legutóbb  a vidéki ház portálon jelent meg egy klassz cikk róla: 

https://www.avidekihaz.hu/?cpt_1181=zebegeny-romantic-rose-vendeghaz

Menjetek el... érezzétek át azt a szerelmet, nyugalmat, csodát, amit ez a kis oázis képvisel. Amit a tulajdonosok Nektek építettek, hogy regenerálódjatok, elvonuljatok egy kicsit a világ elől, csak egymásnak éljetek pár napra... ennyire közel a természethez, az ország legszebb pontján! 

Bővebb információ, foglalás: www.romanticrose.hu


Modern vonalak

Kiadásra szánt lakás a Váci utcában. A bútorok egy része eleve rendelkezésre állt. A kanapét, szőnyeget,dekorációt készleten lévő termékekből válogattuk. Kiváló ár-érték arányban kaptunk mindent és 1-2 nap alatt el is készült. 

Irodából családi otthon

Előtte-utána képekkel mutatom be, hogy lett egy irodának használt családi házból hangulatos otthon: sok munkával, annál több lelkesedéssel hoztuk össze. 

Fiatalító kezelés

Lehangoló belvárosi lakást vettünk kezelésbe. A bútorok értékesek jó állapotúak voltak, tulajdonosa mindenképp szerette volna felhasználni. A konyha és étkező nagyobb volumenú felújításon esett, a 2 nagyszoba pedig felfrissítésre került. Ugye jobb így? :)

Iciri pici gyerekszoba

Nem kék és nem rózsaszín. Barikás! Kellemes, fiús szinekkel, minimális költségvetéssel alakítottunk ki egy 6 nm-es szobácskát Vilmosnak. Egy kis ágyikó, fotel, amiben anyához bújhat és könnyen elérhető játékok. Egy kis törpének pont ennyire van szüksége :).

Hajrá türkíz!

Panel lakás nappalijában alakítottuk ki ezt a kis étkező sarkot. 4 főre ideális. Férfi többség van, így a színvilággal nekik kedveskedtünk!

Türkíz-fehér szerelem

Adottak voltak ezek a gyönyörű bútorok. Zsúfolt, kaotikus lakást "tisztítottunk" ki: a felesleges dolgok felszámolásával, egy közepes kaliberű felújítással, szellős, harmonikus otthont kaptunk. A klasszikus és modern tökéletes ötvözete lett. 

Itt lesznek a Te lakásod képei!

Várjuk!

Hangulati kollázsok

Ez a Megoldás csomag egyik eleme. Egy képre helyezem a betervezésre kerülő dolgokat, hogy egyben is lássa a Megbízó, hogy milyen hangulatra számíthat. Ha van régi, felhasználható bútor, tárgy, akkor azt is elhelyezem. illetve igyekszem az elrendezést is sugallni.