Referenciák

A barna 50 árnyalata

Ezt a kiadásra szánt 3 szobás új lakást gyorsan beszerezhető bútorokkal, tapétákkal dolgoztunk, semleges színeket választottunk. Kényelmes, szellős lakás lettbelőle, amiben minden jól elfér. A tárolást beépített szekrények segítik, és sok kisebb bútor, valamint polcok. Kellemes hangulat fogadta az érdeklődőket, még a meghirdetés napján új gazdára talált! 

Modern vonalak

Kiadásra szánt lakás a Váci utcában. A bútorok egy része eleve rendelkezésre állt. A kanapét, szőnyeget,dekorációt készleten lévő termékekből válogattuk. Kiváló ár-érték arányban kaptunk mindent és 1-2 nap alatt el is készült. 

Irodából családi otthon

Előtte-utána képekkel mutatom be, hogy lett egy irodának használt családi házból hangulatos otthon: sok munkával, annál több lelkesedéssel hoztuk össze. 

Fiatalító kezelés

Lehangoló belvárosi lakást vettünk kezelésbe. A bútorok értékesek jó állapotúak voltak, tulajdonosa mindenképp szerette volna felhasználni. A konyha és étkező nagyobb volumenú felújításon esett, a 2 nagyszoba pedig felfrissítésre került. Ugye jobb így? :)

Bearanyozott étkező

Hogyan lehet költséghtékonyan új színt vinni egy étkezőbe? Hát így! Hozzávalók: 2 szabad óra, 1 tekercs tapéta, egy csomag tapétaragasztó és egy arany színű festékspray.  A 25 éves bőrkeretes tükör is megújult, így még elegánsabb hatást kelt ezen modern marokkói mintás tapétán. Összesen 6000 Ft-ba került! Döbbenetes nem?

Iciri pici gyerekszoba

Nem kék és nem rózsaszín. Barikás! Kellemes, fiús szinekkel, minimális költségvetéssel alakítottunk ki egy 6 nm-es szobácskát Vilmosnak. Egy kis ágyikó, fotel, amiben anyához bújhat és könnyen elérhető játékok. Egy kis törpének pont ennyire van szüksége :).

Hajrá türkíz!

Panel lakás nappalijában alakítottuk ki ezt a kis étkező sarkot. 4 főre ideális. Férfi többség van, így a színvilággal nekik kedveskedtünk!

Türkíz-fehér szerelem

Adottak voltak ezek a gyönyörű bútorok. Zsúfolt, kaotikus lakást "tisztítottunk" ki: a felesleges dolgok felszámolásával, egy közepes kaliberű felújítással, szellős, harmonikus otthont kaptunk. A klasszikus és modern tökéletes ötvözete lett. 

Itt lesznek a Te lakásod képei!

Várjuk!

Hangulati kollázsok

Ez a Megoldás csomag egyik eleme. Egy képre helyezem a betervezésre kerülő dolgokat, hogy egyben is lássa a Megbízó, hogy milyen hangulatra számíthat. Ha van régi, felhasználható bútor, tárgy, akkor azt is elhelyezem. illetve igyekszem az elrendezést is sugallni.