Home Staging - Ingatlan felkészítés

Home Staging/Ingatlan felkészítés

Mi is az a Home Staging? Szó szerinti jelentésben otthon felkészítés, magyarul inkább úgy mondhatnánk, hogy az ingatlan szalonképessé tétele, vagy felturbózása eladás előtt!

Tőlunk nyugatra enélkül már elképzelhetetlen a lakások értékesítése. Magyarországon is egyre népszerűbb, bizonyítható, hogy azok a lakások tarolnak a piacon, amiket ezzel a módszerrel hirdetnek. Tulajdonképpen a lakás saját magát adja el, nem kell hónapokig árulni és többszázezres jutalékot spórolunk!

A Home Staging lényege, hogy a lakás előnyeire tereli a figyelmet, objektív képet ad, hangulatos teret varázsol, hogy az érdeklődő már a képek alapján beleszeressen.

Hangulati elemek, kellemes, meleg színek alkalmazásával, harmónikus összhatással pillanatok alatt leveszi a lábukról az érdeklődőket. Nem a hibák rejtegetéséről van szó, vagy teljes felújításról! Abból gazdálkodunk, ami adott, minimális ráfordítással. Akkora a verseny az ingatlanpiacon, hogyha az első benyomás nem jól sikerül, akkor máris vesztettünk. A legtöbb ember olyan otthonra vágyik, ahová csak be kell költözni!

Értékbecslési ismeretekkel is rendelkezem, tehát egész pontosan meg tudom mondani, hogy mennyit ér az ingatan előtte és miután elvégeztük a szükséges munkálatokat. Ennek mélységére, anyagi keretére akár több opciót is felvázolok. 

Ebben az esetben a lakberendezés nem a Megrendelő ízlése szerint alakul, hanem a célközönség igényeire szabjuk. Rutinom van eladó, kiadó, illetve airbn-n meghirdetett lakások felkészítésében is. 

Az adott helyszínen a találkozásunk alkalmával 

  • felmérem a helyet, 
  • meghatározzuk a célközönséget, 
  • megszakértem, hogy mennyi az ingatlan reaális ára, 
  • milyen anyagi ráfordítás szükséges és 
  • hogyan fog megtérülni, 
  • mennyi idő ennek a kivitelezése
  • mennyivel hamarabb tud elkelni a lakás
  • megnézzük mit tudunk hasznosítani, 
  • mitől szabaduljunk meg, 


Ez 2 órát vesz igénybe, díja bruttó 30.000 Ft 

A találkozást követően összefoglaló e-mailt írok a megbeszéltekről, Ha ígérek képet, boltot, ezeket is elküldöm. 

Ha szeretne komplett tervezést - látványterv, konkrét bútorok, konszignációval, komplett bevásárló listával, akkor erre a helyszínen egyedi árajánlatot adok. A beszerzést és átrendezést is tudom vállalni, ha kérik, mely szintén megállapodás kérdése. 

A referencia képek zöme Home Staging munkáimat mutatja be, nézd meg! KÉPEK


További képek a munkáimról ezen a linken érhetők el: REFERENCIÁK

Hívjon időpontért, vagy kereshet e-mailben: 06 70 612 1074

Megrendelés - Árajánlat kérése - Home Staging

Blogbejegyzések a témához:

Home Staging - Előszoba