Ikea konyha tervezése

Álomkonyha? Neked is valóra válhat!

A konyha az otthon lelke. Itt több időt töltünk, mint a nappaliban. A konyhában készülnek a finomságok szívvel-lélekkel, sokszor itt ülnek le beszélgetni a családtagok, vagy akár a vendégek is. Egy hangulatos konyha ideális arra, hogy itt kávézzunk, a gyerek idekucorodik megírni a leckét, elmesélik a párok milyen napjuk volt, vagy csak elvonul anyuka, hogy kicsi csend legyen körülötte, amíg főz. Egyrészt az eszmei értéke is magas, másrészt a magának a konyhabútornak és gépeknek az értéke se olcsó mulatság. Ezért halogatják sokan, évekig gyűjtenek rá, idegesek a megvalósítástól, félnek a felújítással járó stressztől és hogy minden ott lesz-e ahol kell, nem rontják-e el valahol. 

Nem kell félni! 

Abban szeretnék segíteni Neked, hogy egy csodálatos, szép, praktikus, jól használható konyhád legyen, ami sokáig kitart. Ha ránézel, boldog legyél és azt mondd magadban, hogy ezért megérte. Hogy azt a sok időt, amit itt kell tölteni örömmel töltsd el, hogy a családod is örüljön neki, hogy az otthon éke legyen. Különösen, ha egy légtérben van az étkezővel, nappalival. Magatoknak készül... de azért jól fog esni, ha eljön valaki és elájul tőle olyan szép lesz! 

 Miért ajánlom az IKEA konyhát? 

 • számos variációban elkészíthető - frontok, foganytúk segítségével egyedi stílus is kialakítható
 • milliónyi ötlet van az interneten, lehet inspirálódni
 • bármikor bővíthető, variálható, lehet hozzá kiegészítőket venni
 • ára forintra pontosan kikalkulálható, nem ér semmilyen meglepetés
 • 25 év garancia van a konyhaszekrényre
 • 5 év garancia jár a beépíthető gépekre
 • a betervezhető gépek is jó minőségűek
 • gyorsabban készen van, mintha asztalos csinálná és sok esetben olcsóbb is


Az Ikeában is vállalnak konyhatervezést (díjköteles ez is) . De miért más az, ha én segítek Neked és nem ők?

 • mert én személyesen kimegyek a helyszínre, megismerlek Téged, az igényeket és a területet és az ebből adódó lehetőségeket
 • a tervezőprogram jó, de nem tökéletes. Sok olyan lehetőség nincs benne, amit utólag tudunk megbeszélni, javítani, pótolni. Már tudom, hogy mik ezek, és erre is felkészülök megrendelés előtt. 
 • összehangolhatjuk a lakás többi részével. Ez akkor különösen fontos, ha egy térben van a nappalival, étkezővel, vagy a burkolatokat is figyelembe kell venni
 • pontosan lemérek mindent, már a helyszínen is sok ötletet, variációt javaslok
 • ha vannak elmentett, vagy saját ötleteid, megnézem. Gyűjthetsz Te is képeket, kitaláljuk mi és hogyan valósítható meg belőle
 • a tervezőprogram segítségével több variációt is ki tudunk próbálni. Lesz idő gondolkodni rajta, nem kell azonnal eldönteni
 • mivel magam is rutinos háztartást vezető nő vagyok, biztos lehetsz benne, hogy kézre álló, praktikus kiosztású lesz 
 • ismerem az elemeket, gépeket, méreteket, pillanatok alatt megtaláljuk a tökéletes megoldást
 • jól átgondolt lesz, semmi szükségtelen dolgot nem fogok javasolni
 • alternatív megoldásokkal akár százezreket sprólok Neked. Vannak nem Ikeás felszerelések is, amik olcsóbbak (pl. mosogatótálca, csaptelep), ugyanolyan szépek, nem gagyik, tudok cserét javasolni.
 • még így is eltart 1,5 óráig a megrendelés, hogy komplett tervvel érkezünk. Mennyi idő lenne ott kezdeni a nulláról?

 Referenciák, valóra vált álomkonyhák


Fiatalitás a vintage jegyében


Modern, kényelmes, tágas konyha antracit és fa mintázat kombinációjával. 


Inspirációk Malmöből, az ottani Ikeában jártam


Hagyományőrző, nép jellegű konyhaszekrény régi polc új alsószekrényekkel - Hollókő


Modern sarok konyha - föld színekkel


Pici, egysoros panel konyha és közlekedő felújítása 


Homogén színek, letisztult felület - Voxtorp magasfényű bézs konyhaszekrény 


Matt felületű zöld konyha  - Bodarp szürke-zöld

Mit tartalmaz a szolgáltatás és mi a menete?

1. Időpont egyeztetés után a személyes konzultáció keretében pontosan felmérem a konyha helyét, megbeszéljük  a lehetséges variációkat: színeket, elosztást, kialakítást. Ez kb. 2 órát igényel. 

2. Kitérünk az anyagi keretre is.  Ezt tudjuk kicsit befolyásolni, de nyilván azt mindenki tudja, hogy ez milliós, vagy több milliós kiadás lesz. Mivel sok praktikát, terméket ismerek, tudom, hogy min tudunk spórolni és mi az, amin nem szabad. Néhány elem cseréjével is akár pénzt takaríthatunk meg és nem megy a minőség rovására.

3. Inspirálódunk, ajánlok ötleteket, megoldásra akár több verziót is. Már a helyszínen is tudok javaslatokat adni, megnézni ha vannak  elmentett képek.

4. Elkészítem a konyhatervet 2 munkanapon belül és emailben küldöm el. A tervezés annyi variációt tartalmaz, amennyi lehetséges. Lehet, hogy csak 2-3, de lehet akár 4-5 is. Ez függ a tér adottságaitól. 

5. A konyha megrendelésére az első alkalomra elkísérem. (Elődordul, hogy kétlépcsőben történik a megrendelés az Ikeánál, erről bővebben szóban adok felvilágosítást.) Az Örs vezér téri áruházba nem számolok fel kiszállási díjat, Soroksárra és Budaörsre + 8000 Ft a díj. 

6. Budapest területén belül a kiszállás az árban foglaltatik, vidéki helyszínre ajánlatot adok. 

Mennyibe kerül? 

A szolgáltatás díja: 55.000 Ft

Kiegészítésként kérhető:

Ha egy légtérben van a konyha nappalival és az étkezővel akkor ennek a komplett tervezését is vállalom, a helyszínen tudok erre árajánlatot adni.


Kollégáim vállalják a konyhabútor összerakását is. 

Abban az esetben is kérhető árajánlat, ha a konyhát nem én terveztem. Az ikeás terv linkjét küldjétek el megrendelés előtt (megrendeléskor mondják el, hogy az ottani szerelő mennyiért vállalja, ezért jó, ha lesz előtte egy viszonyítási alap) és válaszként megírjuk díjmentesen az ajánlatot. 

kolibrilakberendezes@gmail.com vagy az űrlapon keresztül. 


Megrendelés / Időpont kérés /Árajánlat szerelésre