Tanácsadás

Lakberendezési tanácsadás

Ez egy személyes, szóbeli konzultáció a helyszínen, vagyis az otthonodban. Csak Neked szól, semmilyen sablonos dolog nincs, mindent Rád és az igényeidre szabunk. 

Neked ajánlom, ha:

  • Egyáltalán nincs semmi ötleted és inspirációkra vágysz
  • Túl sok ötleted van és nem tudod, melyik csapásirányt válaszd
  • Már folyamatban van a lakberendezés, de elakadtál
  • Ha egy kis "löket" után akár önmagad is meg tudod valósítani a dolgokat
  • Ha csak szeretnéd kipróbálni, milyen egy lakberendező szakemberrel konzultálni
  • Kérheted új lakásnál is, vagy használt lakásnál is, felújítás előtt, vagy menet közben
  • Ha gőzöd sincs, mennyibe kerülne egy felújítás és kellene egy költségvetési terv
  • Ha szeretnél megismerni és leszűrni, hogy rám bízod-e a lakásod lakberendezését.


Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy kikérd egy szakember véleményét, hogy otthonod funkcionálisan jól kialakított, hangulatos és szép legyen. 

Viszek ötleteket, ha Nektek van valami, megnézem: színek, fotók, meglévő bútorok. Mérünk, sakkozunk - mármint a centikkel, akár több verziót is felállítunk, időnként bútort is tologatunk.

Mivel már nagyon sok mindent ismerek, így ott meg tudom mutatni, mi illene oda, hol lehet beszerezni, milyen áron. Hasznos, ha előre összeírod a kérdéseidet, és lépésről lépésre átbeszéljük. Az esetek nagy részében azonnali megoldás születik. 

A tanácsadás sokszor lehet kezdete egy további együttműködésnek is.  Folytatódhat akár e-mailezés formájában - Ha szeretitek önállóan intézni a dolgokat, keresgélni, utána járni, de jó lenne, ha egy szakember időnként ránézne az ötletekre és véleményt mondana. De lehet akár a tervezés egy-egy fázisa is, vagy a komplett tervezés és kivitelezés. Ezekről a többi szolgáltatások menüben tájékozódhatsz.   

A találkozást követően összefoglaló e-mailt írok a megbeszéltekről, Ha ígérek képet, boltot, ezeket is elküldöm. Ezt az anyagot később is visszakeresheted, amikor már megvalósítás előtt áll a lakberendezés. 

A tanácsadás időtartama 2 óra.

Ára: 25.000 Ft (bruttó)


Megrendelés - Árajánlat kérése

  Időpont telefonon is kérhető: 06 70 612 1074