Romantikus vendégház - Zebegény

2020.09.14

2019-ben, egy esős őszi napon találkoztam egy fiatal, álmokkal teli, csodálatos szerelmespárral. Még egy alaprajz sem volt a kezükben, csak remény a szivükben, egy terv, amire mindent feltettek. Kockáztattak, feladtak, építettek, küzdöttek...

Évekig csak terveztek, hónapokig dolgoztak, az év talán legnehezebb időszakát fogták ki, amikor minden döcögve ment a karantén miatt. Minden csúszott, várni kellett... pedig nagyon szerették volna már a nyáron megnyitni a kis vendégházukat.

Lassan, de biztosan haladtak az álmuk megvalósítása felé. Rengeteg üzenetet váltottunk, telefonáltunk, képeket, ötleteket küldünk egymásnak, csiszoltuk a dolgokat, számolgattunk, elvetettünk terveket, újakat találtunk ki. Szerencsés voltam, mert minden tanácsot elfogadtak, Megtiszteltetés volt végigasszisztálni az egészet. 

Brigi, Tamás, amit Ti képviseltek, az nem csak egy kis faház a Dunakanyarban... büszke vagyok Rátok, büszkék lehettek magatokra!

Minden idejövő vendégnek azt kívánom, hogy éljék meg azt a szerelmet, azt a békét, csodát, ami ezen a helyen megszületett. Ahogyan a panorámát sem akadályozza semmi, úgy Titeket se akadályozhasson semmi abban, hogy merjetek messzire tekinteni, megállni pár napra, értékelni egymást.

Itt nem kell nézni, hogy hány óra van... majd elmondja a napfelkelte, a napnyugta és az éjjel. Minden évszakban csodaszép lesz, bármikor itt lehettek. Szerintem használjátok ki az őszt, csodáljátok a színeket, sétáljatok nagyokat, pihenjetek, kapcsoljatok ki!

www.romanticrose.hu oldalon tájékozódhattok, szeretettel várnak Titeket!