Ajándékutalvány

Kreatív, személyre szabott és mindenki örül neki. Mi az?
Hát a lakberendezési ajándékutalvány!

Igen. Hála Istennek, manapság egyre gyakoribb, hogy kacatok helyett élményt ajándékozunk. Én nagyon örülök, hogy erre kezdünk áttérni, mert az biztos, hogy szívesebben emlékszem vissza a közös pillanatokra, meglepetésekre, klassz ötletekre. 

Mi lehetne személyesebb ajándék annál, hogy valakinek az otthonát szépítjük meg?

A mai napig eszembe jut az a  fiatal pár, ahol én voltam az ajándék. Nagyon nagy élmény volt, mert a hölgy valóban meglepődött: 2 óra csak róla szólt, csajos, otthontervezéses percek a közös kis életterük megtereméséről. A férje otthagyott minket 1-1 szelet sütivel és mire visszaért, már annyi ötletünk volt, hogy csak na. Sok-sok kérdést tisztázunk, jöttek az új ötletek, elvetettük a rosszakat, rajzolgattunk, méricskéltünk.


De nem csak a nők örülnek ennek! Nem egyszer férfi részére is kérték, új lakás berendezéséhez, színek választásához. Mint tudjuk, nekik más a színérzékük és hatalmas segítség volt számára, hogy az árnyalatokat "helyre raktuk". Volt, akinek a bevásárlásban, költségvetésben kelt el a segítség. 


Tehát, lehet bármilyen nap, bármilyen alkalom, ezzel nem nyúlunk mellé!

A tanácsadás a legpraktikusabb ajándék: gyors, kreatív, hatékony. Kérhető akár komolyabb tervezés is, ezt előre egyeztetjük az ajándékozóval.

Az utalvány stílusosan, alkalomhoz megfelelő képeslapban kerül átadásra. ( A lenti fotók csak illusztrációk, ötletek.) Igény esetén postázom is, ennek nincs plusz költsége. Az ajándékozóval egyeztetünk a felhasználhatóság idejéről, mely maximum 3 hónap. A járáány miatt a 3 hónap elhúzódhat, illetve kérhető online tanácsadás formájában is.

A megrendelés előtt válthatunk néhány gondolatot erről telefonon is, így pontosíthatjuk az elképezlest. 

Az anyák napi utalványt május 1-jén és 2-án való megrendelés esetén e-mailben 

tudom küldeni, mely otthon nyomtatható. Postával már nem érne oda. 

Ára bruttó 20.000 Ft, mely tartalmazza a budapesti kiszállást is. Időtartalma 2 óra.

Ha online megoldásban gondolkodik, bővebb információt itt talál: Online lakberendezés


 

MEGRENDELÉS

A megrendeléssel kapcsolatban telefonon is kereshet: 06 70 612 1074