Ajándékutalvány

Kreatív, személyre szabott és mindenki örül neki. Mi az?
Hát a lakberendezési ajándékutalvány!

Igen. Hála Istennek, manapság egyre gyakoribb, hogy kacatok helyett élményt ajándékozunk. Én nagyon örülök, hogy erre kezdünk áttérni, mert az biztos, hogy szívesebben emlékszem vissza a közös pillanatokra, meglepetésekre, klassz ötletekre, mint néhány tárgyra.

Mi lehetne személyesebb ajándék annál, hogy valakinek az otthonát szépítjük meg?

A mai napig eszembe jut az a  fiatal pár, ahol én voltam az ajándék. Nagyon nagy élmény volt, mert a hölgy valóban meglepődött: 2 óra csak róla szólt, csajos, otthontervezéses percek a közös kis életterük megtereméséről. A férje otthagyott minket 1-1 szelet sütivel és mire visszaért, már annyi ötletünk volt, hogy csak na. Sok-sok kérdést tisztázunk, jöttek az új ötletek, elvetettük a rosszakat, rajzolgattunk, méricskéltünk.


De nem csak a nők örülnek ennek! Nem egyszer férfi részére is kérték, új lakás berendezéséhez, színek választásához. Mint tudjuk, nekik más a színérzékük és hatalmas segítség volt számára, hogy az árnyalatokat "helyre raktuk". Volt, akinek a bevásárlásban, költségvetésben kelt el a segítség. 

Tehát, lehet bármilyen alkalom, bármilyen alkalom, ezzel nem nyúlunk mellé!

A tanácsadás a legpraktikusabb ajándék: gyors, kreatív, hatékony. Kérhető akár komolyabb tervezés is, ezt előre egyeztetjük az ajándékozóval.

Az utalvány stílusosan, alkalomhoz megfelelő képeslapban kerül átadásra. (A lenti fotók csak illusztrációk, ötletek.) Igény esetén postázom is, ennek nincs plusz költsége. Az ajándékozóval egyeztetünk a felhasználhatóság idejéről, mely maximum 3 hónap. A járvány miatt a 3 hónap elhúzódhat, illetve kérhető online tanácsadás formájában is.

A megrendelés előtt válthatunk néhány gondolatot erről telefonon is, így pontosíthatjuk az elképezelést.

2021-ben az anyák napja május 2-ra esik. 

Az utalvány április 27-ig igényelhető, hogy postázás esetén is időben odaérjen.  

Ára bruttó 20.000-, Ft   Időtartalma 2 óra.

A kiszállási díjat előre egyeztetjük. Gyöngyösön és 20 km-es körzetében ingyenes. 

Ha online megoldásban gondolkodik, bővebb információt itt talál: Online lakberendezés


 

MEGRENDELÉS

A megrendeléssel kapcsolatban telefonon is kereshet: 06 70 612 1074