Pszi-Home konzultáció 

Valami másra vágysz? A saját otthonodban nem találod a helyed és nincs komfortérzeted? Agyonnyom a sok régi dolog és nem tesz boldoggá? Csak pakolsz ide, pakolsz oda, de kaotikus az egész? Vagy nincs is erőd elkezdeni? 

Azt gondolom, hogy 10-15 évente nem árt egy kis felfrissülés az otthonoknak. Ez lehetőségeink szerint lehet csak egy tisztasági festés, vagy dekoráció újragondolása, de megújíthatunk bármit. Ha egyszerre nem megy, csináljuk fokozatosan. Meg fogjuk látni, hogy egyszercsak elkap a hév és ahogy szépül az otthon, úgy gyógyul a lelkünk is!

Erről már korábban is írtam egy blog bejegyzést, itt találod: A lakberendezés pozitív hatásai

Ha tudnád, hogy ezzel mennyire nem vagy egyedül! De ha felismered, hogy elleptek a múltban felhalmozott dolgok, ha nem érzed jól magad, ha már elindult a változtatás iránti igényed, akkor vágjunk bele!

Fontos!!! Én nem azért megyek el az otthonodba, hogy kötekedjek és beszóljak, vagy ócsároljam azt, ami van. Hanem azért, mert egy külső szem mindig mást lát, mint aki ott lakik. Lehet, hogy Te észre se veszed, mert megszoktad. Igyekszem tapintatos lenni, tudom, hogy sokszor a bizonyos dolgokhoz való kötődések nehezítik meg a helyzetet. Hiszem, hogy a változás jobbat hoz, csak bele kell vágni. 

Nem a Te tempódban haladunk, hanem egy icipicit gyorsabban. Miért? Mert már eljött az ideje, hogy megújulj önmagad is és az otthonod is. Ennek pont az a lényege, hogy az ezer éve halogatott, felgyülemlett dolgokat a lehető leggyorsabban tegyük helyre, ne veszítsd újabb hónapokat, éveket! Leld benne örömödet, amint lehet.

Senkinek a lelkébe nem akarok még jobban beletaposni, tehát akkor hívj, ha nem fogsz semmin kiakadni, megsértődni. Sírni szabad. Szoktak... na nem miattam, hanem amikor feltörnek az emlékek... de ez jót tesz!

Nem csak magaddal teszel jót, hanem másokkal is! Amit lehet eladunk, vagy újra hasznosítunk, amit gondolsz, felajánlhatsz másoknak. Ha többen laktok egy helyen, jó lenne, ha mindenki ott lenne, amikor ezekről beszélünk.

Ez nem feng sui vagy hasonló maszlag. Főleg Rád épül és saját tapasztalatokra, amiket  a magánéletemben és a 9 éves lakberendezési pályafutásom során szereztem.

Hívj, ha készen állsz, vagy még nem állsz készen és kellene egy megerősítés. Ez lehet akár egy több találkozásos, több lépcsős folyamat is, vagy akár egyetlen alkalom.

Az első találkozáskor megbeszéljük, hogy mire van szükséged, mit lehet kihozni, kb mennyi idő alatt, mekkora anyagi keretből. Ez kb. 1,5-2 órát vesz igénybe. Ára 25.000 Ft.

Amennyiben szeretnéd folytatni velem, akkor a helyszínen árajánlatot adok, felállítjuk az ütemtervet és a stratégiát. 

Megrendelés - Árajánlat kérése