Online lakberendezés

Miben más az online lakberendezés a személyestől? 

Még nagyobb bizalomra van szükség mind a két fél részéről. Míg a személyes találkozás alkalmával van egy első benyomásunk egymásról, illetve látom a berendezésre váró területet, addig az online vonalon ezt e-mailben kell csiszolgatni. Előnye még, hogy sokkal több ember számára elérhető, nem csak a "pestieknek", minden egyes mondat visszakereshető, bármikor küldheted a választ, gyorsan reagálok rá. Különösen fontos, hogy nagyon pontos legyen a kommunikációnk, inkább mindent kétszer rágjunk meg, akár e-mailben, akár telefonon, nehogy valami félrecsússzon.

Milyen feladatok végezhetők online?

Szinte bármilyen, de a feladatoknál is lépésenként haladunk. Minden lépés után adok a következőre árajánlatot. 

- Stílus kitalálása - akár többet is ajánlok, montázsokat állítok össze a megbeszéltek szerint, melyeken kereskedelemben kapható, elérhető termékek szerepelnek. 

- Lakás berendezése - hol legyen a szekrény, maximum mekkora méretű bútorok, képek, polcok, kanapé lehet. Ez még nem konkrétumokról szól, hanem funkcionális kialakításról. 

- Alaprajzi terv - itt már körvonalazódhatnak konkrétumok, ajánlok termékeket, amiknek tudható a színe, mérete.


- Komplett bevásárló lista is kérhető - a fenti tervek függvényében egy táblázatba foglalva, típus, méret, cikkszám, ár, beszerzési hely megnevezésével.

- Home Staging - ingatlan felkészítése eladásra vagy bérbeadásra. Egyszerű, könnyen megvalósíthtó ötleteket küldök. Készítek egy költségbecslést is, hogy nagyságrendileg mekkora összeg a reális, amit érdemes az ingatlanra fordítani. Rutinos, tapasztalt vagyok ezen a téren, ismerem a vevői igényeket, számos megoldást tudok kínálni.

Mi ennek a menete?

1. Ha online lakberendezésre jelentkezel, akkor lesz egy 10-15 perces telefonbeszélgetésünk, ami elég jól előre lendíti az ügyet, Elmondod, hogy miben kéred a segítséget, hol tartotok az ügyben, van-e elképzelés, milyen idő és anyagi lehetőségeink vannak.

2. Ezután kapsz egy csomó feladatot :). Küldök egy listát, hogy mi mindenre lesz szükségem. Ezt előre nem tudom elküldeni, mert a telefonbeszélgetés szerint személyre szabom. 

3. A telefonbeszélgetés után a feladatokkal egyidőben elküldöm a számlát. A megbízás az utalás és a válasze-mailek megérkezésével válik érvényessé.

4. Várom a kitöltött e-mailt és egy nagyon-nagyon precíz alaprajzot és fotókat a lakásról! Az is meglesz a levélben, hogy milyen mérésekre lesz szükségem és hogyan fotózz! Újépítésű lakás esetén nincs szükség fotókra, (ha van akkor örülök) csak a pontos alaprajzra, ahol arra hagyatkozunk, hogy az annyi, az valóban annyi és nem toltak arrébb egy falat se 10 centivel. Sajnos előfordul, hogy néhány nem várt módosítás becsúszik.  

5. Elkezdem a munkát. Előre nem tudom, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, de az biztos, hogy az első tervezeteket már 48 órán belül megkapod. 

Mennyibe kerül?

Írni tovább tart, mint beszélni, illetve sok-sok gondolkodást igényel már az első levél is.  Itt is minden eset egyedi, nincsenek készen előkapott terveim, abszolút a Te kérésed szerint alakulnak a dolgok. Az alapdíj bruttó 25.000 Ft. Ez körülbelül 6-8 e-mailváltást tartalmaz, de maximum 10-et. Lehet, hogy már 4-5 levélből is megoldódik, de az is elképzelhető, hogy nem, illetve további tervezésre is szükség van. Amikor eljön az a pont, hogy ez a "keret" lejár, akkor egy újabb árajánlatot adok a következő fázisra. Ha kéred, akkor megy is a számla és folytatom a tervezést, ha nem, akkor pedig a megküldött anyag alapján meg tudod oldani. 

Mit tartalmaz a 25.000 Ft-os díj?

Azt, amit kértél, amit a telefonbeszélgetéskor megbeszéltünk, illetve a levélváltások tükrében csiszolódik. Például egy ilyen alkalommal küldök:

- 2 hangulati terv - 1 alaprajzi elrendezés 

- vagy - az alaprajzi elrendezésre 2-3 verziót. 

- vagy 1 hangulati tervet és 2 alaprajzi verziót. Fontos! Az alaprajz nem az egész lakásra vonatkozik, hanem egy helységre. 

- Home Staging esetén - meghatározom a célcsoportot és eszerint 1 hangulati tervet, 1 alaprajzi elrendezést, 1 költségvetési tervet, dekorációs ötleteket.  

Ha szeretnél egyedi árajánlatot, vagy maradt még benned kérdés, hívj fel nyugodtan, vagy írj nekem! 06 70 612 1074  donkanelukacsagnes@gmail.com


Szolgáltatás megrendelése