Online lakberendezés

Miben más az online lakberendezés a személyestől? 

Még nagyobb bizalomra van szükség mind a két fél részéről. Míg a személyes találkozás alkalmával van egy első benyomásunk egymásról, illetve látom a berendezésre váró területet, addig az online vonalon ezt e-mailben kell csiszolgatni. Előnye még, hogy sokkal több ember számára elérhető, nem csak a "pestieknek", minden egyes mondat visszakereshető, bármikor küldheted a választ, gyorsan reagálok rá. Különösen fontos, hogy nagyon pontos legyen a kommunikációnk, inkább mindent kétszer rágjunk meg, akár e-mailben, akár telefonon, nehogy valami félrecsússzon.

Milyen feladatok végezhetők online?

Szinte bármilyen, de a feladatoknál is lépésenként haladunk. Minden lépés után adok a következőre árajánlatot. 

- Stílus kitalálása - akár többet is ajánlok, montázsokat állítok össze a megbeszéltek szerint, melyeken kereskedelemben kapható, elérhető termékek szerepelnek. 

- Lakás berendezése - hol legyen a szekrény, maximum mekkora méretű bútorok, képek, polcok, kanapé lehet. Ez még nem konkrétumokról szól, hanem funkcionális kialakításról. 

- Alaprajzi terv - itt már körvonalazódhatnak konkrétumok, ajánlok termékeket, amiknek tudható a színe, mérete.


- Komplett bevásárló lista is kérhető - a fenti tervek függvényében egy táblázatba foglalva, típus, méret, cikkszám, ár, beszerzési hely megnevezésével.

- Home Staging - ingatlan felkészítése eladásra vagy bérbeadásra. Egyszerű, könnyen megvalósíthtó ötleteket küldök. Készítek egy költségbecslést is, hogy nagyságrendileg mekkora összeg a reális, amit érdemes az ingatlanra fordítani. Rutinos, tapasztalt vagyok ezen a téren, ismerem a vevői igényeket, számos megoldást tudok kínálni.

Mi ennek a menete?

1. Ha online lakberendezésre jelentkezel, akkor lesz egy 10-15 perces telefonbeszélgetésünk, ami elég jól előre lendíti az ügyet, Elmondod, hogy miben kéred a segítséget, hol tartotok az ügyben, van-e elképzelés, milyen idő és anyagi lehetőségeink vannak.

2. Ezután kapsz egy csomó feladatot :). Küldök egy listát, hogy mi mindenre lesz szükségem. Ezt előre nem tudom elküldeni, mert a telefonbeszélgetés szerint személyre szabom. 

3. A telefonbeszélgetés után a feladatokkal egyidőben elküldöm a számlát. A megbízás az utalás és a válasz e-mailek megérkezésével válik érvényessé.

4. Várom a kitöltött e-mailt és egy nagyon-nagyon precíz alaprajzot és fotókat a lakásról! Az is meglesz a levélben, hogy milyen mérésekre lesz szükségem és hogyan fotózz! Újépítésű lakás esetén nincs szükség fotókra, (ha van akkor örülök) csak a pontos alaprajzra, ahol arra hagyatkozunk, hogy az annyi, az valóban annyi és nem toltak arrébb egy falat se 10 centivel. Sajnos előfordul, hogy néhány nem várt módosítás becsúszik.  

5. Elkezdem a munkát. Előre nem tudom, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, de az biztos, hogy az első tervezeteket már 48 órán belül megkapod. 

Mennyibe kerül?

Írni tovább tart, mint beszélni, illetve sok-sok gondolkodást igényel már az első levél is.  Itt is minden eset egyedi, nincsenek készen előkapott terveim, abszolút a Te kérésed szerint alakulnak a dolgok. 

Az alapdíj bruttó 30.000 Ft. Ez körülbelül 6-8 e-mailváltást tartalmaz, de maximum 10-et. Lehet, hogy már 4-5 levélből is megoldódik, de az is elképzelhető, hogy nem, illetve további tervezésre is szükség van. Amikor eljön az a pont, hogy ez a "keret" lejár, akkor egy újabb árajánlatot adok a következő fázisra. Ha kéred, akkor megy is a számla és folytatom a tervezést, ha nem, akkor pedig a megküldött anyag alapján meg tudod oldani. 

Mit tartalmaz a 30.000 Ft-os díj?

Azt, amit kértél, amit a telefonbeszélgetéskor megbeszéltünk, illetve a levélváltások tükrében csiszolódik. Például egy ilyen alkalommal küldök:

- 2 hangulati terv - 1 alaprajzi elrendezés 

- vagy - az alaprajzi elrendezésre 3-4 verziót. 

- vagy 1 hangulati tervet és 2 alaprajzi verziót. Fontos! Az alaprajz nem az egész lakásra vonatkozik, hanem egy helységre. 

- ha vannak ötleteid, átnézem, hogy hogyan valósíthatók meg az adott térben, nagyságrendileg milyen anyagi keretet kell rászánni, felállíthatunk egy sorrendet is

- Home Staging esetén - meghatározom a célcsoportot és eszerint 1 hangulati tervet, 1 alaprajzi elrendezést, 1 költségvetési tervet, dekorációs ötleteket.  

Ha szeretnél egyedi árajánlatot, vagy maradt még benned kérdés, vagy ettől sokkal komolyabb és több segítségre van szükséged, hívj fel nyugodtan, vagy írj nekem! 

06 70 612 1074  kolibrilakberendezes@gmail.com


Szolgáltatás megrendelése