Új lakás berendezése

Sokak nagy álma, hogy legalább egyszer az életben új lakást vásárolhassanak, vagy építhessenek. Amellett, hogy ez egy klassz várakozási folyamat, illetve az álmok megvalósítását is jelenti, rengeteg kihívással jár, sok a feladat és elég tetemes összeget fel tud emészteni....ráadásul idegileg is próbára teszi az embert. 

Nem is gondolná az ember, mennyi mindenre gondolni kell. Vannak nagyobb feladatok, de sok kicsi is becsúszik, amikre azonnal kell reagálni. Egy jól megtervezett koncepció is borulhat többször is, de legalább van egy menetirány, amit együtt tudunk tartani. Egy építkezés több hónapos procedúra, különféle fázisokkal. Minél hamarabb konzultálunk, annál inkább ki tudjuk küszöbölni a hibákat, időt nyerünk gondolkodni, utána járni dolgoknak. 

Megbízóim mondták:

"Bárcsak 2 hónappal előbb hívtalak volna". - N. Ibolya Budapest

"Ha én ezt előre tudom, milliókat takarítottam volna meg." - M. Balázs Budapest

"Úristen! Hónapok óta ezen rágódok, és most 2 óra alatt megoldódott minden kérdésem!". S. Ági Tököl

Minden esetben egy tanácsadással kezdjük és akkor felállítjuk a stratégiát. Ez történhet a helyszínen, de ha még az építkezés folyik, akkor alaprajzról tervezünk.

A tanácsadás díja 20.000 Ft (bruttó), a helyszínen hozzávetőleges árajánlatot tudok adni a megbeszéltek függvényében. Vagy a jelenlegi otthonodban, vagy egy kávézóban tudunk találkozni.