Minden otthon legyen szép - országos turné - 2020.

Ilyen még nem volt! 

A "Minden otthon legyen szép" projekt azért született, hogy ne csak Budapestre korlátozódjon a lakberendezési tanácsadás, hanem bárkinek elérhető legyen az ország egész területén.

A tanácsadás a leggyorsabb és leghatékonyabb lakberendezési módszer. Egy olyan hatalmas "löketet ad", akkora ötletforrás és sokszor akár megoldás, amely után  önállóan is megvalósítható a felújítás. Időtartama maximum 2 óra, hihetetlen, hogy mi mindent át tudunk beszélni ennyi idő alatt. 

Minden információ megtalálható erről ezen a linken: LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS 

Szeretném mindenhová eljuttatni az igényes, hangulatos otthon lehetőségét, méghozzá nem online formában, hanem személyesen. A terv az, hogy kisebb-nagyobb körzetek kialakításávál járom meg azokat a településeket, ahol ezt igénylik. Egy-egy régióból 4-6 címet tudok vállalni egy hétvégén. Nem feltétlenül a megye határokat veszem figyelembe, hanem mondjuk 10-20 km-es távolságokban gondolkodom. 

Tehát, ha Téged érdekel, szólj a barátnődnek is! Minél hamarabb összejönnek a címek, annál előbb indulok! 

Hogyan fog történni?

1. Küld el SMS-ben ( 06706121074 ), emailben (donkanelukacsagnes@gmail.com), vagy az űrlapon keresztül, vagy Kommentben a helység nevét, ahová meghívnál!

2. Azonnal visszaigazolom, hogy megkaptam, majd a türelmedet kérem, hogy bevárjak még néhány címet.

3. Jelentkezem időpont egyeztetéssel.

4. Nagyon fontos, hogy csak akkor lesz érvényes a regisztráció, ha szolgáltatási díj 50%-át elutalod. A tanácsadás díja 20.000 Ft (bruttó), tehát 10.000 Ft-os előleggel foglalható. Erről a számlát a személyes találkozás alkalmával adom át. Az időpont egyeztetés után fogom küldeni az utalási információkat. Ha lemondod a tanácsadást ez az összeg nem jár vissza! Mivel nagyon sok szervezést igényel, rengeteg mindent figyelembe kell venni, szállást is foglalok, ezért nincs lehőség a visszautalásra. Esetleg az lehet megoldás, ha keresel valakit magad helyett, akihez mehetek és vele "lebótoljátok".

SZERETNÉL EXTRA KEDVEZMÉNYT?

Ha több ismerősödet is érdekelné és eleve minimum hároman jelentkeztek, akkor nagyon rövid időn belül vállalom. A szervező extra kedvezményt fog kapni: 3 cím megszervezése esetén az övét féláron vállalom: vagyis csak a foglalási díjat kell elutalnia és a helyszínen már semmilyen fizetési kötelezettsége nem lesz! 

Ha a tanácsadás után valaki szeretne további tervezést, azt online formában tudom majd elvégezni, erre nagyon nehéz látatlanul ajánlatot adni, a helyszínen beszélhetünk róla.

Nincs más teendő: hívj, írj, oszd meg, szólj a többieknek és már repülök is, hogy új színt vigyek a lakásotokba és elindítsalak Titeket a felturbózás útján! Au Revoir! Addig is ismerkedj meg velem, elolvashatod a blogomat, követhetsz a Facebookon, bármilyen kérdéssel megkereshetsz e-mailben vagy telefonon is!