Instant megoldás csomag

Ez a csomag tartalmazza azokat az elemeket, ami egy komplett kivitelezéshez szükségesek. Ezt bármikor visszanézheted, meglesz e-mailben.

  • 3D-s LÁTVÁNYTERV - Helységenként készítem a látványtervet. Méretarányos bútorokkal, javasolt színekkel. 
  • HANGULATI TERV - Egy kollázson bemutatom, milyen hangulatra, színvilágra gondoltam. Természetesen erről beszélünk a START találkozón, de mégiscsak más egyben látni a bútorokat, kiegészítőket. Ha meglévő tárgyakat használunk fel, azt is elhelyezem. Maximum 2 verziót készítek. A referenciák között láthatsz ezekre példát!
  • KONSZIGNÁCIÓ - Egy excel táblázatba helységenként összeírom Neked, hogy mit hol találsz meg. Ezek az adatok lesznek rajta: tétel neve, típusa, színe, cikkszáma, hol kapható, mennyibe kerül, aminél fontos, annál a méretet is feltüntetem, illetve ha interneten is fent van, akkor a linket is csatolom, így újra megnézheted.

    IKEA termékek esetén az IKEÁNAK erre külön programja van. Azon belül is össze tudom rakni a bevásárló lisát, majd a program generál egy PDF-et és azt elküldöm e-mailben. Ezen még az is szerepel, hogy melyik sorban találod, és hogy éppen van-e raktáron.

  • E-MAILES / TELEFONOS KAPCSOLATTARTÁS - Ha bármi felmerül menet közben, itt vagyok. Gyakori eset, hogy meglát az ügyfél, vagy én valami mást, mint amiről eredetileg beszéltünk. Hívj fel, küldj egy e-mailt, képet róla, ránézek, hogy jó-e. Ha elmentek nézelődni, vásárolni és valamit kérdeznél, akkor azonnal elérhetsz. Ezt előre egyeztetjük, hogy melyik nap és kb. mettől meddig számítsak erre :).

Ára: 60.000 Ft / helység

Figyelem, ez az ár tájékoztató jellegű. Mindenképp pontosabb árat tudok mondani a konzultáció után!