Együttműködések

Mert együtt alkotni jó!

Azt szokták mondani, hogy az ördög a részletekben rejlik... és tényleg. A nagyobb bútordarabok betöltik a funkciót: kanapé, szekrények, polcok - melyek  leginkább semlegesek színben és formában is. Ezek többnyire tucat termékek, többezer háztartásban fellelhetők ugyanazok a bútordarabok. 

Mitől lesz egy lakásból otthon? Az életttől! A benne lakóktól és a személyes tárgyaktól, kiváltképp azoktól, melyek tükrözik az egyéniségüket! A szívvel-lélekkel készült darabok megváltoztatják egy helység hangulatát. Egy-egy kép, dekoráció, fényfűzér, babaszoba kellék, kézműves termék fantasztikus hangulatvarázslásra képes. 

Örömmel ajánlom az alábbi alkotókat, akik szeretettel, finom, aprólékos munkával, egyedi termékeket alkottak meg. Válogathatsz kedvedre és tegyünk ki néhány szépséget a Te szobádba is!


Kip kop kopogok

Hát nem cuki? 

Mennyivel jobb belépni egy egyedi dísszel dekorált gyerekbirodalomba! 

Anikó elkészítni Nektek a kedvenc kopogtatótokat!

www.baniko.hu/ 

A gyerekszoba fényei

Aranyosak, hangulatosak és nagyon szeretnivalók!

Minden gyerek számára megnyugtató, hogy egy lámpa fénye őrzi az álmát. Figurák és girlandok közül is választhatsz a manód szobájába...sőt, akármég magadnak is találhatsz egy édes darabot :). 

www.2mom.hu/?product_cat=gyereklampak 

Könyvespolcok éke

Tedd egyedivé a könyves polcodat! 

Legnépszerűbb termékek közé tartoznak a könyvtámaszok, könyvkabátok, ex libris pecsétek vagy a könyves bögre -alátét csomagok is.

www.olvashop.hu 

Képek! Szépek!


Egy jól sikerült fotó, portré, természet ábrázolás, csendélet, vagy valami egészen extrém?

Bármit is szeretnél, Bea biztosan talál rá megoldást!

www.beoartdesign.hu

A romantika varázsa

Csodaszépek és egy kis időutazásba varázsolnak minket a romantikus lakásdekárciók. A csipkék, a virágos és pasztell finom anyagok elengedhetetlen kellékeik egy nőcis otthonnak!

Ámulj el a termékeken:

www.csipkelengye.hu/ 

Vissza az időben - Vintage hatás


A vinatge stílusirányzat reneszánszát éli az utóbbi években. Néhány kiegészítő,virág, csecsebecse nosztalgiázásra indít minket. Marcsi termékeit jó szívvel ajánlom.

www.vintagemarcsi.hu/ 

Édes álmok bölcsője


Minden gyermek szívesen álomra hajtja kis fejét ezekben az ágyakókban. Egyedi igényeket megvalósító, igényes kivitelelezésben készülnek ezek a kuckók és természetes anyagokból. Az ágyakhoz kiegészítő termékek is kérhetők. Bővebb infórmációk a honlapon:

https://manoagyak.hu/ 

Ez itt a TE üzleted helye

Ha valami szép, kézműves dolgokat csinálsz, szívesen betervezem a termékeidet. Küldj nekem egy bemutatkozót az oldalad linkjével és kihelyezem. Lehet kisbútor, dekoráció, kép, polc, vagy valami kreatív ötlet. Lényeg, hogy ne sok napig tartó megrendelés legyen, hanem azonnal elhozható! Ide küld: donkanelukacsagnes@gmail.com