Alaprajz elemzés

Lakást venni, egy otthonról dönteni csupán egy alaprajz alapján nem egyszerű. 

Új ingatlan vásárlása esetén akkor vagyunk szerencsés helyzetben, ha még ez módosítható és igény szerint alakítható. Már akkor meghatározzuk mindennek a helyét, szinte centire pontosan, ehhez igazítjuk a világítást, elektromos csatlakozókat. Minél hamarabb találkozunk, annál jobb lesz az otthonod.

A beruházók nem szeretnek túl sok variálást és én se forgatom ki a lakást a négy sarkából, de minimális változtatásokkal sokkal jobban berendezhető otthont alakíthatunk ki. Néha elég csak az ajtó nyílását megváltoztatni, vagy kicsit arrébb és máris  praktikusabbá válik a helykihasználás. 

Kérheted online, vagy személyesen is. Én speciel a személyes találkozást preferálom, de ha nem megoldható, akkor online is tudok segíteni. Ez Tőled is függ, hogy mennyire tudod elképzelni, jó-e térérzéked, illetve vannak-e olyan berendezéséi tárgyaid, amiket muszáj leszünk belekalkulálni, egyáltalán milyen funkciók kialakítására lesz szükség.

Hogyan működik?

Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon. Ha elküldöd az alaprajzot, akkor már a személyes találkozásra is felkészülten tudok menni, mutatok ötleteket, felviszem 3D formátumba és a helyszínen tudjuk variálni a dolgokat, láthatod a változtatásokat azonnal. Amiket ott tervezünk, azt akkor el is küldöm e-mailben Neked, hogy meglegyen.

Átalában ez bele szokott férni a 2 órás konzultációba egy átlagos lakás esetén. Egy két szintes családi ház elemzése az ettől nagyobb falat. A találkozóra felkészülten megyek. Telefonon megbeszéljük az igényeket és ha már rendelkezésre áll az alaprajz, akkor azon gondolkodok előtte, illetve készítek egy 3D-s tervet, amit a helyszínen tudunk módosítgatni, így akár azonnali megoldás születhet. 

Ha ezen felül szeretnél még tervezést, vagy segítséget kérni a továbbiakban, akkor a helyszínen adok árajánlatot rá.

Mennyibe kerül?

A 2 órás tanácsadás díja bruttó 25.000 Ft. 


Megrendelés - Időpont kérése