Otthonfelújítás - 2021

2021. januárját írunk most. Nagy port kavart és sok embert lázba hozott az OTTHONFELÚJÍTÁSI program.  A lényege, hogy a lakások, házak szebbek, korszerűbbek lehetnek állami támogatással: 

6 Millió Ft ráfordításból 3 Millió Ft költséget átvállal az állam.  Számos csatornán lehet erről tájékozódni, különféle platformokon, Facebook csoportokban is van erre lehetőség, itt nem fejtem ki részletesen.

Most mindenki tervez, kapkod, informálódik. Én sok éves tapasztalattal a hátam mögött azt szűrtem le, hogy nagyon sokan nem terveznek előre, nem gondolják át rendesen a koncepciót, aztán már akkor szólnak, mikor az elrontott dolgokat kellene helyre hozni. 

Könyörgöm, gondolkozzunk! 

Ha már itt van ez a lehetőség akkor csináljunk belőle valami szépet, ízléseset. A pénz akkor is elfogy, ha a végerédmény ronda lesz, de ha leülünk, átbeszéljük, készülök ötletekkel, felállítjuk a stratégiát, akkor egy csodaszép otthon lehet a végeredmény. 


Mi a menete?

  • Minden esetben egy személyes konzultációt javaslok első körben. Erre legalább 2 órát szánjunk. 
  • Megnézem az adott ingatlant, elmondjátok, hogy mi az elképzelés. 
  • Ha vannak ötletek, lementett képek, együtt átnézzük. Ha nincs semmi elképezlés akkor segítek ebben is. 
  • Átnézhetjük a költségbecslést. Az pozitív, ha már kaptatok árajánlatokat, annak fényében megpróbáljuk felállítani a fontossági sorrendet.
  • Ha alaprajzi változtatást is szeretnétek, erre is kitérünk.
  • Bármi, ami felmerült bennetek...hisz minden eset egyedi.


Mennyibe kerül?

A két órás tanácsadás díja 20.000 Ft. Ha elhúzódik, akkor félóránként 5.000 Ft a díj. 

Nagyon sok mindent meg tudunk ennyi idő alatt beszélni. Amennyiben további segítséget, tervezést igényeltek, arra a helyszínen árajánlatot adok!


Hívjatok, szóljatok, agyaljunk együtt, valósítsuk MOST meg az álomotthonotokat!


Az árak bruttó árak, Budapesten a kiszállás ingyenes, vidéki helyszín előzetes egyeztetéssel megoldható. Pest megyében és Heves megyében dolgozom leginkább, keressetek bátran, megoldjuk, rajtam nem fog múlni!

A tervezés további része történhet online formában is, elég, ha egyszer találkozunk.

KAPCSOLATFELVÉTEL